DöNERLAND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 16 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Dönerland. Meer weten? Ontdek meer

3 jun 2024 om 15:49 Mijn bestelling kwam niet ik moest deze uitendelijk zelf gaan halen trekt op niets!
1 jun 2024 om 23:10 Kapsalon shoarma besteld. Ik moest de shoarma zoeken in de kapsalon . Ik kon beter vegetarisch kapsalon bestellen
29 mei 2024 om 21:38 Broodje super lekker .
14 mei 2024 om 21:36 Super lekker en snelle levering! (Heb meteen na mijn bestelling telefonisch contact opgenomen om wat extratjes te vragen voor mijn kapsalon kebab, Zonder problemen hebben ze gedaan wat ik vroeg
22 apr 2024 om 21:30 Ik bestelde een pizza en kreeg een schotel met frieten. Op zich wel lekker maar jammer genoeg niet wat ik bestelde.
16 apr 2024 om 22:07 Beste kebab van Genk!! Enige minpunt is wel dat het jammer is dat het leveren zo lang duurde.. 1,5u moeten wachten..
2 apr 2024 om 8:34 Mn kaas vergeten en t eten was koud
22 mrt 2024 om 8:38 Snel gekomen Lekker pizza's
13 mrt 2024 om 19:56 Was zeer lekker!
11 mrt 2024 om 20:52 Topkwaliteit zoals altijd, heb nooit moeten klagen over deze zaak. Alles is altijd supervers, doe zo verder!
11 mrt 2024 om 13:36 Bestelling was door take away opgehaald bij restaurant om 11:50. Uiteindelijk is bestelling pas geleverd om 13:05 terwijl het maximum 15 min is van donerland tot afleverplaats. Pizza was ondertussen koud. Hier kan donerland wel niks aan doen
5 mrt 2024 om 15:06 My kebab was raw